qui-som-banner

Plataforma

Una plataforma per a activar els terrats

Una oferta d’activitats als terrats

Upstairs BCN té la clau dels millors terrats privats de la ciutat i els obre als barcelonins i a visitants de tot el món per viure noves experiències culturals i de lleure.

Des d’allà dalt obtenim perspectives insòlites de l’skyline de la ciutat, vistes privilegiades sobre els edificis monumentals o mirades furtives a la vida dels seus habitants.

Oferim tot allò que pot passar a un terrat: concerts de jazz, rock acústic o clàssica, observació astronòmica, tallers d’horticultura o apicultura urbana, arts escèniques de petit format, altres relats de la història i el present de la ciutat.

Lloguer de terrats. Crea el teu esdeveniment. Troba la teva localització.

Upstairs BCN lloga, per a unes hores, els terrats més espectaculars de Barcelona. Tria el teu terrat favorit, un lloc insòlit, per a una celebració privada, la presentació d’un nou producte, una sessió fotogràfica o un rodatge publicitari. Si et cal, t’ajudem a organitzar-ho. Reserva qualsevol de les nostres activitats per al teu grup. Regala una experiència única als teus familiars, amics, col·legues de feina o clients.

Vols obrir el teu terrat i ser un Amfitrió? Obre’t a l’economia col·laborativa

Amb Upstairs BCN pots obrir el teu terrat a l’economia col·laborativa i obtenir uns ingressos complementaris. Fes-te Amfitrió i comparteix el teu terrat amb els barcelonins i viatgers. Compartir el teu terrat és millor que posseir-lo: fes una aposta pel bé comú.

Compromís contra el canvi climàtic

Des d’Upstairs BCN ens comprometem amb les polítiques de rehabilitació i renaturalització dels terrats de Barcelona. És una iniciativa de base, de les comunitats de veïns i una fórmula de lluita contra la contaminació, l’emissió de CO2 i contra el canvi climàtic.

Un equip competent i professional

Upstairs BCN té un equip reduït però amb àmplies competències i experiència en la gestió cultural, l’organització i producció d’activitats, la interlocució amb els veïns o la rehabilitació dels terrats. Comptem, a més, amb col·laboradors experts en legislació, reformes arquitectòniques, horticultura i jardineria urbana, energies renovables, etcètera.