Taller d’horticultura urbana i tast de gaspatxos

Cultiva les teves hortalisses al teu terrat o balcó. Reconnecta amb els ritmes de la natura i menja sa. Aprèn amb nosaltres i evita els fracassos més comuns. Et donarem les eines per planificar, construir i introduïr-te al món dels horts urbans. Et parlarem del que es planta a cada temporada, t’ensenyarem a generar el teu propi planter, combatre les plagues i moltes altres coses que et puguin interessar. Apunta’t a fer una mica més verda la teva ciutat!

A càrrec d’Oriol Pascual, horticultor urbà i director de Growinpallet

Enllaç: http://www.growinpallet.com

L’activitat inclou un tast de gaspatxos amb fruites i hortalisses de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació:

Data: dissabte 16 de maig de 2015
Hora d'inici: -
L'organització comunicarà l'adreça exacta a cada inscrit
Inclòs en el preu: las bebidas
Compartir a:

Cancel·lació

L'activitat pot ésser cancel·lada degut a condicions meteorològiques adverses (pluja, vent fort..), per indisposició de l'artista/conductor o per qualsevol altra causa no atribuïble als organitzadors. En aquests casos Upstairs BCN intentarà posar-se en contacte directe amb cada persona inscrita amb suficient antelació i aquesta podrà optar per recuperar l'import de la inscripció o reservar una altra data per a la mateixa activitat. Telèfon de contacte: 645 505 125.

Zona de l'activitat

< 2018 >
març 12 - març 18
 • 12
  No hi ha activitats
 • 13
  No hi ha activitats
 • 14
  No hi ha activitats
 • 15
  No hi ha activitats
 • 16
  No hi ha activitats
 • 17
  No hi ha activitats
 • 18

  Upstairs BCN recomienda: sesión # 13 MuAT

  12:00 -16:00
  18/03/2018
  Barcelona, Espanya
  Upstairs BCN recomienda la Sesión # 13 de Músic al TerratPol Battle, del grupo Ljubliana & the Seawolf (mezcla explosiva de gypsy jazz, folk, cabaret, rock) presenta un proyecto que abraza, de forma más íntima aunque no menos visceral, un coctel de estilos y paisajes variopintos. En dúo con Mirlo.Marta Knight es una joven cantautora de folk alternativo que empezó a tocar la guitarra a los 13 años, sola en su habitación, y de forma prácticamente autodidacta…Sus influencias van de Johnny Cash a Nick Drake, pasando por los contemporáneos Bon Iver o Kurt Vile.Más información: Músic Al TerratInscripciones: musicalterrat@gmail.com