Taller d’horticultura urbana i tast de gaspatxos

Cultiva les teves hortalisses al teu terrat o balcó. Reconnecta amb els ritmes de la natura i menja sa. Aprèn amb nosaltres i evita els fracassos més comuns. Et donarem les eines per planificar, construir i introduïr-te al món dels horts urbans. Et parlarem del que es planta a cada temporada, t’ensenyarem a generar el teu propi planter, combatre les plagues i moltes altres coses que et puguin interessar. Apunta’t a fer una mica més verda la teva ciutat!

A càrrec d’Oriol Pascual, horticultor urbà i director de Growinpallet

Enllaç: http://www.growinpallet.com

L’activitat inclou un tast de gaspatxos amb fruites i hortalisses de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació:

Data: dissabte 16 de maig de 2015
Hora d'inici: -
L'organització comunicarà l'adreça exacta a cada inscrit
Inclòs en el preu: las bebidas
Compartir a:

Cancel·lació

L'activitat pot ésser cancel·lada degut a condicions meteorològiques adverses (pluja, vent fort..), per indisposició de l'artista/conductor o per qualsevol altra causa no atribuïble als organitzadors. En aquests casos Upstairs BCN intentarà posar-se en contacte directe amb cada persona inscrita amb suficient antelació i aquesta podrà optar per recuperar l'import de la inscripció o reservar una altra data per a la mateixa activitat. Telèfon de contacte: 645 505 125.

Zona de l'activitat

< 2016 >
Novembre
 • 06

  12:00 -14:00
  06/11/2016
  Plaça dels Àngels, 5, 08001 Barcelona, Espanya
  Sabies que una tercera part de tot el que menges depèn de la pol·linització, majoritàriament de les abelles? Des de fa anys però, les abelles estan amenaçades, el seu nombre va en declivi i això ens afecta molt més del que som conscients.A la primera part del taller parlarem dels secrets de les abelles, de com fan la mel, de la seva arquitectura, de seu GPS d’última tecnología i d’una varietat de productes saníssims que fan. A continuación ens endinsarem en el món de la degustació de mels, una activitat sorprenent i divertida que implica tots els sentits. Tastarem i compararem vuit tipus de mel de diversos orígens, colors, olors i gustos. Tot això a una fantàstic terrat del Raval de la mà de Masha Zrncic.Activitat familiar amb entrada gratuïta per a les criatrures menors de 12 anys.Una iniciativa conjunta d'Upperground Barcelona i Upstairs BCN.Vídeo: Video del programe 8 al día, 8TV ( A partir del minut 18' 24")
 • 17

  20:00 -22:00
  17/11/2016
  Plaça dels Àngels, Barcelona, Espanya
  Et proposem un pujar a un meravellós terrat del Raval per a fer un fascinant viatge interplanetari. Descobreix els secrets del sistema solar i de més enllà. Vine a veure Venus en fase, Mart i Saturn amb els seus anells. Descobreix l'estel doble d'Albireo... Puja amb nosaltres i gaudeix del cel d'una nit.Una iniciativa conjunta d'Upperground Barcelona i Upstairs BCN.