Joana Serrat

Concert acústic a un terrat de la Plaça Reial, dissabte 9 d'abril.

La cantautora Joana Serrat presenta, en solitari, algunes cançons del seu nou disc “Cross The Verge” a un concert intimista i molt proper. Dalt d’un terrat de la Plaça Reial. Una experiència inoblidable.

 

Informació:

Data: dissabte 9 d'abril de 2016
Hora d'inici: 19:00
Durada: 1 hora i mitja aprox.
Lloc: Barcelona
L'organització comunicarà l'adreça exacta a cada inscrit
Inclòs en el preu: Concert, visita al terrat i degustació d'una cervesa artesanal Montseny
Ascensor: Si
WC: Si
Compartir a:

Preu: 20,00 €

Cancel·lació

L'activitat pot ésser cancel·lada degut a condicions meteorològiques adverses (pluja, vent fort..), per indisposició de l'artista/conductor o per qualsevol altra causa no atribuïble als organitzadors. En aquests casos Upstairs BCN intentarà posar-se en contacte directe amb cada persona inscrita amb suficient antelació i aquesta podrà optar per recuperar l'import de la inscripció o reservar una altra data per a la mateixa activitat. Telèfon de contacte: 645 505 125.

Zona de l'activitat

< 2017 >
juny 26 - juliol 02
 • 26
  No hi ha activitats
 • 27
  No hi ha activitats
 • 28
  No hi ha activitats
 • 29

  Sessió d'observació astronòmica a un terrat

  21:30 -23:00
  29/06/2017
  La Plaça Reial a vol d'ocell.
  Plaça Reial, Barcelona, España
  Et proposem pujar a un terrat amb unes vistes increïbles de la ciutat, per enlairar la mirada i fer un fascinant viatge per l'univers. Descobreix els secrets del sistema solar i de més enllà. Impressiona't amb Júpiter, el gegant de gas, i els nombrosos satèl·lits que l'envolten. Deixa't sorprendre per Albireu, l'estel doble de la constel·lació del Cigne. I, ja de tornada, fes un passeig pels cràters i mars de la Lluna a quart creixent.Puja amb nosaltres a un terrat de Ciutat Vella i gaudeix del cel d'una nit d'estiu.Organitzat en col·laboració amb The Foundery.
 • 30
  No hi ha activitats
 • 01
  No hi ha activitats
 • 02
  No hi ha activitats