INTUÏT. Les filles Föllen

Dansa contemporània a un terrat de La Pau, divendres 16 de setembre de 2016.

La intuïció és un fenomen de la ment que es reflecteix en la reacció del cos, es descriu com la capacitat d’adquirir coneixements sense inferències, sense l’ús de la raó. INTUÏT és contemplar, trobar espurnes de coneixement. Intuïtivament, reaccionem.
A través de les composicions originals de dansa contemporània i música electrònica, la peça explora el significat de canviar el punt de vista, utilitzant la nostra capacitat per a identificar el canvi.
Demanem al públic de canviar el seu lloc durant l’espectacle. No hi ha lloc correcte. D’aquesta manera, observem i empatitzem amb els altres, i desafiem la nostra percepció per alterar la primera experiència en un nou ambient.

Direcció: Margherita Bergamo
Música: Rodrigo Rammsy
Interpretació: Rodrigo Rammsy, Marina Cardona, Margherita Bergamo
Una producció de Les filles Föllen’s Entertaiment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació:

Data: divendres 16 de septembre de 2016
Hora d'inici: 20:00
Durada: L'activitat una hora i mitja, aproximadament, l'espectacle 45'.
Lloc: La Pau. Metro L4: Besòs
L'organització comunicarà l'adreça exacta a cada inscrit
Inclòs en el preu: Visita al Centre d'Art Piramidon, accés al terrat, entrada a l'espectacle i degustació d'una varietat de cervesa artesana.
Ascensor: Si
WC: Si
Compartir a:

Preu: 12,00 €

Cancel·lació

L'activitat pot ésser cancel·lada degut a condicions meteorològiques adverses (pluja, vent fort..), per indisposició de l'artista/conductor o per qualsevol altra causa no atribuïble als organitzadors. En aquests casos Upstairs BCN intentarà posar-se en contacte directe amb cada persona inscrita amb suficient antelació i aquesta podrà optar per recuperar l'import de la inscripció o reservar una altra data per a la mateixa activitat. Telèfon de contacte: 645 505 125.

Zona de l'activitat

< 2017 >
Juny
 • 10

  14:00 -22:00
  10/06/2017-11/06/2017
  La Plaça Reial a vol d'ocell.
  Plaça Reial, Barcelona, España
  Festival MúAT dissabte 10 i diumenge 11 de juny de 2017Concerts de música a un espectacular terrat de Ciutat VellaCoorganitzat amb Músic Al Terrat 
 • 29

  21:30 -23:00
  29/06/2017
  La Plaça Reial a vol d'ocell.
  Plaça Reial, Barcelona, España
  Et proposem pujar a un terrat amb unes vistes increïbles de la ciutat, per enlairar la mirada i fer un fascinant viatge per l'univers. Descobreix els secrets del sistema solar i de més enllà. Impressiona't amb Júpiter, el gegant de gas, i els nombrosos satèl·lits que l'envolten. Deixa't sorprendre per Albireu, l'estel doble de la constel·lació del Cigne. I, ja de tornada, fes un passeig pels cràters i mars de la Lluna a quart creixent.Puja amb nosaltres a un terrat de Ciutat Vella i gaudeix del cel d'una nit d'estiu.Organitzat en col·laboració amb The Foundery.