Festival MúAT, 10 i 11 de juny de 2017

Festival MúAT dissabte 10 i diumenge 11 de juny de 2017

Concerts de música a un espectacular terrat de Ciutat Vella

Coorganitzat amb Músic Al Terrat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació:

Data: dissabte 10 de juny de 2017
Hora d'inici: 14:00
Durada: Fins 22.00 h de l'11 de juny de 2017
Lloc: Terrat de Ciutat Vella
L'organització comunicarà l'adreça exacta a cada inscrit
Ascensor: Si
WC: Si
Compartir a:

Preu: 23

Cancel·lació

L'activitat pot ésser cancel·lada degut a condicions meteorològiques adverses (pluja, vent fort..), per indisposició de l'artista/conductor o per qualsevol altra causa no atribuïble als organitzadors. En aquests casos Upstairs BCN intentarà posar-se en contacte directe amb cada persona inscrita amb suficient antelació i aquesta podrà optar per recuperar l'import de la inscripció o reservar una altra data per a la mateixa activitat. Telèfon de contacte: 645 505 125.

Zona de l'activitat

< 2017 >
Octubre
 • 04

  21:00 -23:00
  04/10/2017
  Plaça Reial, 1-3, 08002 Barcelona, Espanya

  AQUEST CONCERT HA ESTAT AJORNAT

  EN BREU FAREM SABER LA NOVA DATA.

  DISCULPEU I GRÀCIES

  Trio de funk, jazz i groove format per Txema Riera al Hammond B3, Cesc Adroher a la guitarra i Ramon Prats a la bateria.“Terror” és el debut discogràfic de l’organista Txema Riera, resultat de la carta blanca de l’Estival de Jazz d’Igualada de 2016 en col·laboració amb el segell discogràfic UnderPool. Riera conegut també per la seva trajectòria com a pianista ens mostra en aquest treball la seva maduresa com a compositor, intèrpret i líder del trio ha format amb grans músics de diferents generacions. A les nou peces que formen part de “Terror” s’hi aprecia una estètica propera al blues més contemporani, on el so del Hammond B3 n’és protagonista, i on la improvisació i el diàleg són ingredients indispensables.La formació va néixer l’any 2010 i des de llavors han estat grup resident setmanalment al Sunset Jazz Club durant set anys. Han actuat al costat de Santi de la Rubia, Bill McHenry o Nàdia Basurto entre d’altres.
 • 18

  21:00 -23:00
  18/10/2017
  La Plaça Reial a vol d'ocell.
  Plaça Reial, Barcelona, España
  Cantant de soul, funk i gospel al capdavant de Funkystep & The Sey Sisters i del trio de gospel The Sey Sisters, Edna Sey ha decidit obrir una tercera via en solitari, el seu projecte més personal, “Just Being Myself”. Una proposta alineada dins l’estètica neo-soul farcida de l’essència afromusical de la seva artífex.El repertori ofereix un bon assortiment de temes originals tocats pels aromes del jazz, el gospel, el soul i la cadència afro. La seva manera de fer elegant i positiva garanteix una vetllada amb les millors sensacions.Components: Edna Sey (veu), Txema Riera (teclats), Enric Peinado (guitarra),Pep Colls (baix elèctric), Pau Picornell (bateria).